Titkárság

A titkárság vezetői

Név Munkakör Mellék E-mail
Mosolygóné dr. Gődény Ágnesmb. titkárságvezető103Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

A titkárság szakreferensei

Név Szakterület Mellék E-mail
Bogdán AnikóFelülvizsgálati Bizottság116Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Dr. Bálint ÁgnesOrvostudományi Bizottság, Sporttudományi Bizottság, Társadalomtudományi Bizottság120Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
dr. Lakatos PéterFelülvizsgálati Bizottság113Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
dr. Pécsi MáriaAgrártudományi Bizottság, Egyetemi Tanári és Doktori Kollégium123Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Gulyás LelleBölcsészettudományi Bizottság108Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Hernáth TeréziaMűszaki Tudományi Bizottság, Természettudományi Bizottság117Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Juhász ImolaHittudományi Bizottság, Társadalomtudományi Bizottság124Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Rozsnyai Krisztinanemzetközi ügyek121Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szabó SzilviaMűvészeti Bizottság, Pedagógusképzési Bizottság119Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szlivka AndreaAgrártudományi Bizottság, Bölcsészettudományi Bizottság, Hittudományi Bizottság, Jogi Bizottság 2, Műszaki Tudományi Bizottság, Művészeti Bizottság, Orvostudományi Bizottság, Sporttudományi Bizottság106Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Zimányi Zsófia105Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

A titkárság ügyintézői

Név Szakterület Mellék E-mail
Bruckmann Erika101Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Dányi BeatrixEgyetemi Tanári és Doktori Kollégium114Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Halmai Éva118Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Kondor Gyöngyi102Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Krajcsovics Éva104Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Perlaky Orsolya119Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Honlapunkon 2010. május 20-a óta Ön a . látogató.

 1013 Budapest, Krisztina krt. 39/B IV. em. | 1439 Budapest, Pf. 635 | Telefon: 344 0314, 413 0760 | Fax: +36 1 344 0313 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Copyright © 2012 MAB. Minden jog fenntartva.

Készítette: PolarSys Honlapkészítés | Joomla 1.7 Templates