+36 70 516 3244|titkarsag@mab.hu

CEENQA Közgyűlés és Workshop 2023

2023. június 2. és 3. között került sor a CEENQA éves közgyűlésére és workshopjára Asztanában (Kazakhsztán), amelynek a kazahsztáni intézményakkreditációval és szakok (programok) akkreditációjával foglalkozó szövetség (IAAR) adott otthont.

A június 2-i workshop a minőségbiztosítási ügynökségek humánerőforrás-fejlesztésére és a munkakultúrára összpontosított. Az rendezvény megnyitóján Sayasat Nurbek, Kazahsztán tudományos és felsőoktatási minisztere, Franci Demšar, CEENQA elnöke és Alina Zhumagulova, IAAR igazgatója mondott köszöntőbeszédet. A workshop keretében előadást tartott az EQAR igazgatóhelyettese és a CEENQA közösség több tagja is. Az esemény prezentációi itt érhetők el:

A június 3-i közgyűlés több fontos határozat mellett a vezetőség tagjaival kapcsolatban is döntést hozott: Vesna Dodiković-Jurković-ot (ASHE, Horvátország) megválasztották a CEENQA alelnökének. Második ciklusra újraválasztották Benjamin Muhamedbegović-ot és (HEA, Bosznia-Hercegovina) Simona Lache-t (ARACIS, Románia) a vezető tanács tagjaivá, Diane Freiberger (FIBAA, Németország) és Ulkar Sattarova (TKTA, Azerbajdzsán) pedig a vezetőség újonnan megválasztott tagjai lettek. 

Gratulálunk mindannyiuknak! 

Forrás: CEENQA 

2024-03-26T13:52:07+00:002023. június 23.|